Од нашето досегашно искуство со голем број проекти - изработка на веб страница:

  • Просечно време за правење на веб страница е 6 месеци.
  • Вие тоа време не сакате да го потрошите, бидејќи Вашата потреба е за вчера. Најчесто бизнисот бара брза објава на веб страница - веб страница веднаш.
  • Секогаш буџетот е премал или не постои за да се ангажира професионалец кој ќе одговори на потребите.

Ослободете се: ви нудиме решение!
Скратете си го периодот на правењете на веб страница.
Не се изложувајте на непотребни трошоци и ризици.

Имате идеја и знаете која е потребата за веб страница - намена, изглед, функционалност.
Вашиот материјал е подготвен и е потребно да се појави веднаш.
Авизо ви нуди соработка - искористете го овој наш пакет.

НАМЕСТО: 6 месеци работа = 6 месеци загуба во бизнисот,

3 дена соработка = 27 дена можност за прва заработка.

Предадете комплетни материјали денес. 
За 3 работни дена ќе добиете веб страница во функција.

Цена: 111 € - еднократно.

На вашите визит карти им треба веб!

 

ВАШИОТ СЛЕДЕН ЧЕКОР:

  • Телефонски повик на: : +389 78 649 344, или
  • Испратете емаил порака на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Одговараме веднаш, започнуваме со работа во истиот момент на склучување на договор за соработка.