За кого е наменета ?

Мали и start-up компании, со потреба за основна промоција на брендот, производите, услугите, контакт формулар. Компании со ограничен - основен буџет за инвестиција во интернет маркетинг.

Содржина и карактеристики:

 • Стандардни страни - линкови: за нас, производи, услуги, контакт формулар, фото галерија.
 • Број на внатрешни страни: неограничен.
 • Број на фотографии: неограничен.
 • Број на страници текст: неограничен.
 • Платформа: Joomla! или Wordpress.
 • Графички изглед: готова подлога - избор од 3 предложени.

  Веб страницата е од модуларен вид со датабаза во позадина.

Дополнителни можности:

 • Доградба со е-продавница.
 • Доградба со софтвер за email маркетинг.
 • Надградба на функционалности - додатоци според потреби.
 • Додавање на неограничен број јазици.

Цена: 311 € - еднократно.

Фази на изработка:

 1. Воведен состанок, разработка, потпишување на договор и авансна уплата.
 2. Достава на материјал, предлог на 3 подлоги за изглед и навигација.
 3. Обработка на материјал и предлог организација на веб страницата.
 4. Доплата, испорака и поставување на интернет мрежа.

Рок на изработка: 30 дена.

 

ВАШИОТ СЛЕДЕН ЧЕКОР:

 • Телефонски повик на: : +389 78 649 344, или
 • Испратете емаил порака на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Одговараме веднаш, започнуваме со работа во истиот момент на склучување на договор за соработка.