За кого е наменета ?

Секој бизнис кој е сериозен во својата намера за своја присутност на интернет, преку динамична и атрактивна веб страница, со интегрирани алатки за социјален маркетинг, email маркетинг, е-продавница.

Содржина и карактеристики:

 • Страни - линкови според сценарио, со неограничен број на страници, фотографии, видео клипови, формулари, јазици.
 • Платформа: Joomla!.
 • Графички изглед: готова подлога - избор од 5 предложени.
 • 1 месец вклучена промоција на Facebook.
 • 1 година вклучен хостинг.
 • Графички изглед на е-магазин и 4 дистрибуции на е-магазин на предефинирана листа со емаил адреси.
 • Интегриран софтвер за е-продавница, со поставени макс. 500 производи и воспоставен систем за плаќање преку процесор за наплата.
 • Оптимизација за пребарувачи - SEO.

  Веб страницата е од модуларен вид со датабаза во позадина.

Дополнителни можности:

 • Изработка на оригинален графички изглед на веб страницата.
 • Обука за комплетна администрација на веб страницата (текстови, слики, продавница, емаил маркетинг)
 • Надградба на функционалности - додатоци според потреби.
 • Додавање на неограничен број јазици.
 • Изработка и реализација на интернет маркетинг план и медија план.
 • Фотографирање на производи, компанија, ... за страницата.
 • Пишување на текстови за страницата.

Цена: 1111 € - еднократно.

Фази на изработка:

 1. Воведен состанок, разработка, потпишување на договор и авансна уплата.
 2. Достава на материјал, предлог на 5 графички подлоги за изглед и навигација.
 3. Обработка на материјал и предлог организација на веб страницата.
 4. Доплата, испорака и поставување на интернет мрежа.
 5. Оптимизација за пребарувачи - SEO.
 6. Реализација на промоција на Facebook.

Рок на изработка: 90 дена. 

ВАШИОТ СЛЕДЕН ЧЕКОР:

 • Телефонски повик на: +389 78 649 344
 • Испратете емаил порака на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Одговараме веднаш, започнуваме со работа во истиот момент на склучување на договор за соработка.