За кого е наменета ?

За компании со план за интернет маркетинг, продажба преку интернет, email маркетинг. За оние кои имале или имаат веб страници, а не се задоволни од резултатот - страницата е непосетена, без остварени бизнис контакти. Или пак со застарен дизајн, неможност за надградба на функционалности, ...

Содржина и карактеристики:

 • Стандардни страни - линкови: за нас, производи, услуги, контакт формулар, фото галерија.
 • Број на внатрешни страни: неограничен.
 • Број на фотографии: неограничен.
 • Број на страници текст: неограничен.
 • Број на јазици: 3.
 • Платформа: Joomla!.
 • Графички изглед: готова подлога - избор од 5 предложени.
 • Интегриран софтвер за email маркетинг со неограничени можности.
 • 1 недела вклучена промоција на Facebook.
 • 6 месеци вклучен хостинг.

  Веб страницата е од модуларен вид со датабаза во позадина.

Дополнителни можности:

 • Доградба со е-продавница.
 • Изработка на оригинален графички изглед на веб страницата.
 • Изработка на графички изглед на е-магазин.
 • Надградба на функционалности - додатоци според потреби.
 • Додавање на неограничен број јазици.
 • Оптимизација за пребарувачи - SEO.
 • Изработка и реализација на интернет маркетинг план и медија план.
 • Фотографирање на производи, компанија, ... за страницата.
 • Пишување на текстови за страницата.

Цена: 511 € - еднократно.

Фази на изработка:

 1. Воведен состанок, разработка, потпишување на договор и авансна уплата.
 2. Достава на материјал, предлог на 3 подлоги за изглед и навигација.
 3. Обработка на материјал и предлог организација на веб страницата.
 4. Доплата, испорака и поставување на интернет мрежа.

Рок на изработка: 90 дена. 

ВАШИОТ СЛЕДЕН ЧЕКОР:

 • Телефонски повик на: +389 78 649 344, или
 • Испратете емаил порака на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Одговараме веднаш, започнуваме со работа во истиот момент на склучување на договор за соработка.