Red Hot

Објавено интервју со Влатко Митов, проект менаџер на дневниот е-весник „Дневен е-Еснаф“.

 

05.11.2005, Вечер Express

vecerexpress.jpg

 Интервју со Горан Димитровски објавено во прилогот на дневниот весник Вечер Express, по повод издавањето на дневниот електронски весник „Дневен е-Еснаф“. Наслов „Можеби кога ќе станеме е-Македонија...“.

Преземи го интервјуто тука .

10.10.2005 Kanal 77, Драган Ристов

k77.jpg

Изјави на учесници од спроведена обука на тема On-line новинарство, во организација на бизнис магазинот Капитал. Горан Димитровски, како претставник на Авизо (издавач на електронски весници) активно учествуваше во обуката каде беа присутни повеќе претставници од македоснките телевизии, радија, дневни весници, магазини...

Преслушај: