Добредојдовте во Авизо.

Додадете вредност на вашиот бизнис користејќи ги можностите за долгорочно деловно партнерство со нас.

Ние сме експерти за: 

 • Продукција (аудио, видео, веб, мултимедија, радио продукција)
  • Изработка и редизајн на веб страници
  • Хостирање на веб страници
  • Радио спотови, радио дизајн
  • Промо материјали
 • Интернет маркетинг и маркетинг истражување
  • Маркетинг на социјални мрежи - фејсбук кампањи, фан страни и профили
  • Copywriting - составување на промо текстови за сите маркетинг алатки и канали
 • Бизнис едукација и консалтинг,
 • Медиа консалтинг.

Бидете дел од нашата виртуелна бизнис заедница.
Зачленете се.

Кликнете тука за да се запознаете со нашето портфолио.